Un Alfa Romeo Giulia al Poliţiei Române, scos la vânzare: ”O decolantăm sau o cumpăraţi aşa?”

0
302 vizualizari

 

Un Alfa Romeo Giulia Veloce a intrat pe 1 februarie 2017 în slujba IPJ Ilfov. Zilele trecute am aflat de pe pagina de Facebook Alfa Romeo România că maşina îşi va încheia în curând misiunea: O decolantăm sau o cumpăraţi aşa? #GiuliaDePolitie se întoarce acasă de la 1 februarie.

Configuraţia aleasă pentru această misiune este Veloce, animată de un propulsor 2.0 turbo de 280 de cai putere, construit în întregime din aluminiu, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde şi atinge o viteză maximă de 240 km/h, scrie Pro Motor.

 

Datorită sistemelor avansate de injecţie, Giulia Veloce oferă un răspuns rapid la apăsarea pedalei de acceleraţie pe toată plaja de turaţii şi asigură eficienţă în ceea ce priveşte consumul de carburant.  Propulsorul este conectat la o transmisie automată în 8 rapoarte şi tracţiune integrală Q4.

Autospeciala Alfa Romeo este dotată cu sisteme optice şi acustice, destinate activităţilor de Poliţie Rutieră. Giulia a fost prezentă pe Autostrada A3, DN1 şi Centura Bucureştiului, dar şi pe raza localităţilor Buftea, Snagov şi Otopeni.

România este a doua ţară în care Alfa Romeo Giulia devine autospecială de poliţie, după Italia, unde versiunea Quadrifoglio (2.9 turbo V6 510 CP) însoţeşte Carabinerii în misiuni speciale, iar Veloce escortează misiunile instituţionale ale Poliţiei de Stat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.