Acasă » LIFESTYLE » Horoscopul primăverii 2019. Ce ți-au pregătit astrele în următoarele 3 luni
nomad

Horoscopul primăverii 2019. Ce ți-au pregătit astrele în următoarele 3 luni

Astrologul Libertății, Elena Bunescu, își spune cum îți va merge în dragoste și în carieră, dar și cum vei sta cu sănătatea și cu banii în următoarele trei luni!
Horoscopul primăverii 2019 – BERBEC DRAGOSTE: Soarta relațiilor de lungă durată depinde de tine și de calitatea experiențelor acumulate până acum. În martie și aprilie se pot aduna nori negri pe cerul familiei, iar la finalul lunii mai ai putea lua o decizie mai mult decât regretabilă. Este nevoie de prudență, de o minte limpede, dar și de bunăvoință.
CARIERĂ: Se anunță o serie de probleme care va dura mai mult decât cele trei luni de primăvară. La un moment dat, uitându-te în urmă, vei considera că problemele de acum nu au făcut decât să accelereze o schimbare pe care o doreai sau ai și început să o pui în aplicare. Este nevoie de atenție maximă la serviciu și de implicare reală.
SĂNĂTATE: Luna martie este momentul în care vei începe un lung proces de regăsire a echilibrului pe care este posibil să-l fi pierdut în ultimii ani. Vei avea ocazia, în această primăvară, să te simți mai liber(ă) și să îți poți recupera mai ușor liniștea sufletească, cea care ți-a lipsit ani buni. Luna mai anunță o schimbare periculoasă, tendința de a te lăsa copleșit(ă) de probleme, de a exagera importanța unor simptome și de a ajunge la concluzii negative.
BANI: Toate lunile de primăvară aduc motivații suplimentare pentru a obține mai mulți bani, ca să poți trăi altfel, la un alt nivel. Problema este că luna martie vine cu o instabilitate care va dura câțiva ani. Va trebui să te adaptezi la această instabilitate, să găsești cele mai bune soluții pentru a avea venituri constante.
 
Horoscopul primăverii 2019 – TAUR DRAGOSTE: Relațiile de lungă durată vor fi influențate de pretențiile pe care le vei ridica până la iarnă. În martie vei avea grijă să îți afirmi voința, dar începând din aprilie vei vedea că nu e cazul să forțezi lucrurile, să ceri mai mult decât ți se cuvine. Această primăvară vine cu invitația la măsură în tot ce faci.
CARIERĂ: Încercările pe care le vei parcurge în această primăvară pe plan profesional nu se compară cu nimic din ce ai mai trăit. Cu cât ținta ta este mai sus, cu atât mai dificile vor fi testele la care vei fi supus. Toate acestea însă vor avea o finalitate cum nu se poate mai bună, dacă ceea ce vrei e binele general.
SĂNĂTATE: Chiar din martie începe o nouă etapă din evoluția stării tale generale. Vei începe să te confrunți mult mai repede cu consecințele unor excese, așa că nu vei mai putea amâna schimbările necesare în stilul de viață. De departe, cel mai afectat segment va fi cel psihic, în condițiile în care instabilitatea în mai multe domenii de viață te poate afecta foarte mult.
BANI: Este un moment bun, mai ales la începutul primăverii, când vei reuși să tezaurizezi relații bune cu oameni potriviți, care îți vor aduce beneficiile așteptate, de pe urma eforturilor proprii. De la jumătatea lui aprilie încolo însă, va trebui să reduci pretențiile și să te adaptezi la ceea ce ți se oferă.
 
Horoscopul primăverii 2019 – GEMENI DRAGOSTE: În martie, orice e posibil în relația de cuplu, inclusiv o oficializare. Problemele însă vor începe să apară din a doua jumătate a lui aprilie, mergând până la decizii care îi vor surprinde pe toți cei din jur, inclusiv pe tine. Relațiile sunt un domeniu foarte delicat și ar fi bine să le abordezi cu mare atenție.
CARIERĂ: Dacă până acum ai trăit un vis pe plan profesional, un amestec între dorințe împlinite și aspirații nemărturisite, din mai încolo visul poate deveni un adevărat coșmar. Oricum ar fi, te vei trezi la realitate și nu îți va plăcea deloc ce vei vedea. Există riscul să îți pătezi singur imaginea, prin decizii neinspirate și gesturi nepotrivite.
SĂNĂTATE: Începând cu luna martie, domeniul sănătății va deveni o preocupare esențială, care îți va influența foarte mult deciziile de orice fel, de bunăvoie sau de nevoie. Primele semnale vor apărea chiar în martie, iar în aprilie și mai va trebui să cercetezi ce anume se află la baza problemelor apărute, fără să le mai poți ascunde sau amâna.
BANI: Ești foarte hotărât(ă) să îți ceri drepturile și să beneficiezi de maximumul care îți poate fi oferit pentru eforturile depuse. Problema e că evaluarea ta e foarte diferită de cea a celor care iau deciziile. Pot să apară tot felul de neplăceri, complicații, întârzieri în plată. Este un moment în care nu se recomandă să faci vreun împrumut.
 
Horoscopul primăverii 2019 – RAC DRAGOSTE: Foarte complicate sunt relațiile de lungă durată în această perioadă și vor deveni și mai complicate în această primăvară, mai ales din a doua jumătate a lunii aprilie încolo. Este un moment de răscruce care aduce lămuriri esențiale, dar și multe încercări legate de maturitate, stabilitate și sinceritate.
CARIERĂ: Te vei bucura de un moment de respiro pe plan profesional până la jumătatea lunii aprilie, dar în partea a doua a primăverii nu vor lipsi problemele. Pentru a le rezolva ți se va cere să îți depășești limitele, să apelezi la cunoștințe superioare, să muncești mult mai bine, să devii performant. Este un moment de creștere pe care îl poți îmbrățișa așa cum vine sau îl poți respinge, complicându-ți evoluția profesională viitoare.
SĂNĂTATE: Starea de sănătate depinde de experiența ta în a te proteja de stresul prelungit și de neînțelegerile din cuplu. În martie vei fi protejat, într-o oarecare măsură, dar în aprilie și mai va trebui să fii foarte atent la efectele acestei perioade dificile asupra stării tale de sănătate. De tine depinde cum anume vei depăși aceste probleme, dacă vor lăsa urme sau nu.
BANI: Până la începutul lunii mai, vor mai exista unele probleme care te vor împiedica să intri în posesia unor sume la care ai avut acces neîngrădit, deși erau banii altora. Nu este o perioadă prea bună nici pentru moșteniri sau partaje. Banii din munca proprie ar putea deveni o sursă mai stabilă, mai ales pe fondul eforturilor suplimentare pe care le vei depune, de voie, de nevoie.
 
Horoscopul primăverii 2019 – LEU DRAGOSTE: Până la începutul lunii mai te mai poți confrunta cu unele complicații neprevăzute în cuplu, pe fondul scăderii încrederii reciproce sau din cauza unor excese de independență, de ambele părți. Din mai însă, pot să apară alte ciudățenii, de la pierderea încrederii reciproce până la exagerarea unor cerințe legitime.
CARIERĂ: Acesta este, de departe, cel mai complicat domeniu din existența ta. Așa va fi și în lunile de primăvară, iar de la finalul lunii aprilie vor urma câteva luni cel puțin dificile. O cauză a acestor probleme poate veni de la problemele de sănătate, alta poate fi rutina sau condițiile dificile în care lucrezi și care te influențează negativ. Volumul de muncă nu scade, oricât ți-ai dori sau ai cere acest lucru.
SĂNĂTATE: Și aici sunt la fel de multe probleme ca și în domeniul profesional, dar în acest domeniu problemele doar îți atrag atenția că ți-ai forțat prea mult timp limitele și e cazul să te adaptezi la noua ta vitalitate, care nu e la cotele cele mai bune. Toate lunile de primăvară te invită să acorzi o atenție deosebită sănătății, de orice fel, dar din luna mai aceasta va deveni o obligație, dacă nu vei lua măsuri până atunci.
BANI: Începând cu luna mai te poți confrunta cu situații cel puțin ciudate, care vor afecta veniturile de pe urma unei asocieri, poate și pe fondul unor estimări nerealiste sau speranțe exagerate. Până atunci, banii vin din munca proprie, cu impresia permanentă că muncești prea mult pentru prea puțini bani.
 
Horoscopul primăverii 2019 – FECIOARĂ DRAGOSTE: Începând cu luna mai va trebui să acorzi o atenție deosebită relației de cuplu, să știi exact ce vrei și ce prețuiești la partenerul ales. Vor urma câteva luni furtunoase, în care va trebui să protejezi relația, cu mari eforturi, inclusiv față de propriile porniri negative.
CARIERĂ: Primăvara se anunță destul de agitată, dar nu vine cu șansa de a fructifica eforturile depuse așa cum îți dorești. Mereu apare o piedică, o întârziere, un abuz care te împiedică să duci la bun sfârșit un proiect. Va trebui să ai răbdare și să muncești la fel de bine până în luna mai, când aceste ciudățenii vor dispărea de la sine.
SĂNĂTATE: Tot până în luna mai vor apărea semnale destul de ciudate, din partea propriului corp, care îți indică unde s-ar putea instala anumite dezechilibre, dar și ce măsuri ar trebui să iei, ca să le eviți. Nu toate simptomele sunt reale, dar orice face referire la aparatul circulator ar trebui luat în considerare.
BANI: Odată cu venirea primăverii te vei elibera de povara unor datorii, poate și printr-o mai bună organizare. Vei scăpa de instabilitatea care venea de la partenerul de cuplu sau de la asociați. Este debutul unei perioade mai bune pe plan financiar, pe care ar fi bine să nu o strici prin noi împrumuturi sau investiții riscante.
 
Horoscopul primăverii 2019 – BALANȚĂ DRAGOSTE: Primele două luni ale primăverii nu vor aduce înnoirea mult dorită. Continuă tendința, care te-a obosit deja, de a descoperi fisuri în relația sentimentală în care ești implicat. La un moment dat, va trebui să iei o decizie clară, dar este bine să ai mai multă răbdare decât de obicei. Relațiile de lungă durată, care au trecut prin testele ultimilor ani, vor deveni mai calme.
CARIERĂ: Ai multe de făcut în martie și în aprilie, iar din mai vor începe să apară situații mult mai complicate, cu care nu ești deloc obișnuit și care te vor scoate din zona ta de confort. Ar fi bine să fii pregătit pentru această perioadă complicată și să îți păstrezi răbdarea, calmul și mintea limpede în orice situație.
SĂNĂTATE: În toate cele trei luni de primăvară și nu numai, există pericolul de a te dezechilibra din cauza suprasolicitărilor. Nu e deloc o noutate, pentru că durează de ceva timp și nu te poți opri, din diverse motive. Și acasă, și la serviciu vei avea mai multe de făcut decât de obicei și ți-ar prinde bine să te organizezi riguros.
BANI: Primăvara aceasta aduce debutul unei lungi perioade în care va trebui să evaluezi foarte bine orice ofertă de investiții, asocieri, împrumuturi sau orice presupune cheltuieli importante. Veniturile partenerului de cuplu ar putea deveni instabile, dar este valabil în ambele sensuri, când mai mult, când mai puțin.
 
Horoscopul primăverii 2019 – SCORPION DRAGOSTE: Acesta este domeniul care va trece prin cele mai multe și mai îndelungate schimbări, în următorii ani, începând cu luna martie. Se anunță vremuri tulburi în cuplu, în special în martie și aprilie. Începând cu luna mai se vor aduna norii negri și peste relațiile sentimentale mai noi, neoficializate.
CARIERĂ: Se încheie o lungă perioadă de experiențe inedite, schimbări bruște, încercări și instabilitate profesională. Acum știi care este sensul și nu ai altceva de făcut decât să îți continui eforturile, la același nivel. Urmează câțiva ani de instabilitate în parteneriate, asocieri, colaborări și asta nu e deloc puțin lucru, așa cum vei vedea din luna martie încolo.
SĂNĂTATE: Chiar din luna martie te vei elibera de povara unei lungi perioade de incertitudine în acest domeniu. Rămâne un singur element, valabil câteva luni, care vorbește despre nevoia de a descoperi singur soluții pentru problemele care apar și de a găsi curajul necesar ca să le pui în aplicare.
BANI: Este valabilă, în continuare, în toate cele trei luni de primăvară, tendința de a câștiga mai bine de pe urma muncii proprii. Din a doua jumătate a lunii aprilie, ritmul acestor câștiguri poate deveni mai lent sau abia atunci vei începe să înțelegi cum merg treburile, de fapt, ce poți cere și ce nu, în schimbul eforturilor depuse.
Citeşte întreaga ştire:
Horoscopul primăverii 2019. Ce ți-au pregătit astrele în următoarele 3 luni. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

BRIGITTE L-A RECLAMAT LA POLIȚIE PE FIUL EI CĂ I-A FURAT MAȘINA. ADOLESCENTUL AR FI FOST SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE ȘI…

! Brigitte Sfăt l-a reclamat la Poliție pe fiul ei că i-a furat mașina. Adolescentul ...