Google a lansat noile telefoane Pixel 3 și Pixel 3 XL

0
84 vizualizari

Se pare că așteptarea a luat sfârșit: Google a lansat noile telefoane de top Pixel 3 și Pixel 3 XL în cadrul unui eveniment special organizat în New York.

 

Google a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat publicului cele mai noi telefoane din portofoliu, un dock station pentru acestea, o nouă tabletă și o boxă inteligentă cu ecran.

 

Pixel 3 și Pixel 3 XL sunt cele mai noi telefoane de top din portofoliul Google și vin cu specificații tehnice moderne, ecrane impresionante și capabilități foto de top.

 

Specificații tehnice Pixel 3 și Pixel 3 XL

 

Noul telefon Google Pixel 3 XL are un ecran cu diagonala de 6,3 inci cu rezoluția 1440×2960 pixeli oferind o densitate a pixelilor de 532ppi. Pixel 3 folosește un ecran cu diagonala de 5,5 inci cu rezoluția de 1080×2160 pixeli. Ambele telefoane vin cu suport HDR, Always On și suport pentru diferite moduri de culoare. Ecranele ambelor telefoane (și spatele acestora) sunt protejate de sticla securizată Gorilla Glass 5.

 

Camera foto principală nu a suferit modificări la nivel hardware față de generația anterioară. Telefoanele folosesc un senzor foto de 12,2MP cu stabilizare optică a imaginii și suport HDR+. Citește știrea integrală pe www.techcafe.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.