HMD Global a lansat noul smartphone Nokia 7.1

0
91 vizualizari

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane și tablete, anunță lansarea telefonului Nokia 7.1, primul smartphone cu tehnologie PureDisplay, care oferă un nivel înalt de contrast, claritate sporită și culori vii.

 

Ecranul impresionant HDR al Nokia 7.1 este completat de un design atent creat și oferă o experiență înaltă de imagine prin intermediul unei camere duale cu senzor de adâncime, detecție în două faze și optică ZEISS.

 

Ecran PureDisplay și design premium

Nokia 7.1 este primul smartphone care dispune de tehnologia PureDisplay, pentru o experiență cinematică HDR de înaltă calitate.

Ecranul PureDisplay cu HDR10 folosit de Nokia 7.1 are un contrast sporit (cu un raport dinamic al contrastului 1.000.000:1) și dispune de și mai multă claritate, cele mai mici detalii și culorile vii fiind puse în evidență în condiții de luminozitate atât ridicată, cât și scăzută.

 

Chiar dacă utilizatorul se află afară, unde lumina soarelui este puternică, sau într-o cameră slab luminată, ecranul FullHD+ cu diagonala de 5,84 inci va adapta automat luminozitatea și contrastul, în funcție de condițiile ambientale de iluminare. Conținutul va fi afișat clar și vizibil chiar și în lumina puternică a soarelui.

 

Materialele premium folosite și finisajele noului Nokia 7.1 sunt reprezentative pentru standardele înalte de calitate garantate de Nokia. Nokia 7.1 prezintă mai multe finisaje de metal contrastante, care se îmbină perfect și prezintă tente deschise. Dispozitivul dispune de un joc de culori datorită proprietăților unice de refracție ale sticlei, obținându-se astfel culori deopotrivă intense sau neutre, care captează lumina, dar și adâncimea. Citește știrea integrală pe www.techcafe.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.