Schimbare de la Facebook: cum o să dai unsend mesajelor pe Messenger

0
95 vizualizari
PARIS, FRANCE - APRIL 06: In this photo illustration, the home page of the instant messenger 'Messenger' is seen on the screen of an iPhone in front of a computer screen displaying a Facebook logo on April 06, 2018 in Paris. Messenger, the messaging application launched by Facebook, is in the center of attention. Indeed, Facebook allows itself to analyze the links and images that users send to Messenger and even to read the messages exchanged if they are posted, in order to make sure that the contents comply with the conditions of use. This increased monitoring of Facebook within its messaging application was confirmed by Mark Zuckerberg a few days ago. (Photo Illustration by Chesnot/Getty Images)

Facebook Messenger trece prin numeroase actualizări de funcționalitate. Chiar dacă multe dintre ele nu ajung la toți utilizatorii, este îmbucurător să afli că oficialii companiei americane vor să-ți facă viața mai ușoară.

 

Există deja mai multe aplicații de chat care îți permit să anulezi expedierea unui mesaj text. Astfel, dacă te-ai râzgândit în privința utilității unui mesaj sau ai făcut o greșeală de ortografie, poți șterge un mesaj trimis atât din fereastra ta de conversație, cât și a destinatarului.

 

Mecanismul nu este neapărat revoluționar, dar are câteva beneficii semnificative, mai ales că, dacă respecți termenul în care funcția respectivă este utilizabilă, s-ar putea să eviți o ceartă sau un set de explicații mai mult sau mai puțin rușinoase. În definitiv, ar fi păcat să nu poți să revii asupra mesajului pe care l-ai trimis la trei dimineața fostei tale prietene, pentru că ai băut prea multe pahare.

 

Cu toate acestea, Facebook Messenger nu a încorporat această funcție până în prezent. În contextul în care este prezentă pe WhatsApp, o altă aplicați deținută de Facebook, te-ai fi așteptat să ajungă destul de repede și pe Messenger, dar abia acum au început testele cu ea.

 

Dezvoltatoarea Jane Manchun Wong are deja un trecut destul de stufos când vine vorba de dezvăluirea unor funcții din Messenger, înainte să ajungă la marea masă a utilizatorilor. Cea mai recentă funcție, confirmată prin capturile de ecran de mai jos, face referire la Unsend.

 

În timp ce Delete Message te ajută de mult timp să ștergi din fereastra ta de dialog un mesaj trimis, Unsend îți șterge același mesaj și de la destinatar. Dacă l-a citit sau nu până l-ai șters, asta nu poți să controlezi și depinde doar de eficiența ta.

 

Din păcate, respectiva funcție intitulată simplu Unsend se află momentan în test. Nu se știe când va ajunge la majoritatea utilizatorilor, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni.

 

Sursa playtech.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.