YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări

0
108 vizualizari

Reprezentanții Google au anunțat că serviciul YouTube Red va putea fi accesat în peste 100 de țări. Șeful YouTube, Susan Wojcicki, a declarat în cadrul conferinței Code Media, ce are loc zilele acestea în Huntington Beach, California, că serviciul contracost YouTube Red va fi disponibil în peste 100 de țări.

Afirmația vine să elucideze viitorul serviciului pe bază de abonament lansat în octombrie 2015, a cărui dezvoltare și extindere au fost extrem de limitate până acum, lăsând impresia că Google ar putea renunța la el sau îl va reorganiza sub altă formă. YouTube Red este urmașul serviciului Music Key, lansat în 2014 ca o formă de unificare a conținutului muzical disponibil în cadrul Play Music și a clipurilor muzicale de pe YouTube.

 

Red include, pe lângă muzică, conținut video original al unor creatori mai mult sau mai puțin profesioniști și controversați, dar care se bucură de o audiență de ordinul milioanelor de utilizatori. Pentru 10 dolari lună, abonaților nu le sunt afișate reclame. Până acum, disponibilitatea YouTube Red a fost limitată la 5 țări: Australia, Corea, Mexic, Nouă Zeelandă și Statele Unite. Florin Pravai, Agency Head Google România, a declarat pentru Profit.ro că România va face parte din primul val de extindere a disponibilității, ceea ce înseamnă că țara noastră se va regăsi printre cele 100 anunțate de șeful YouTube.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.