FOTO / Chef Florin Dumitrescu, emoţionat până la lacrimi: “Nu am dormit toată noaptea”

0
60 vizualizari

Florin Dumitrescu a trăit emoţii intense astăzi. Cele două fetiţe ale lui au mers la grădiniţă, iar el şi-a stăpânit cu greu sentimentele de emoţie. Chef Florin Dumitrescu a postat totul pe reţelele de socializare, acolo unde a povestit pe larg cât de emoţionat a fost, mai ales că nu a dormit deloc cu o noapte înainte.

“Nu am dormit toată noaptea, de emoții… Știam că dimineața va fi zarva mare in casa pentru că urma prima zi de grădiniță la grupa mijlocie pentru Ava și prima zi de grădiniță pentru Mia. Abia ne-am obișnuit cu ideea că Ava a crescut și își poartă de grijă singurica cat e la grădiniță, acum o urmeaza si Mia. Stau cu Cristina in fata grădiniței și așteptăm să vedem dacă mititica noastră se acomodează și e bine. Cred că mulți dintre voi fac acelasi lucru acum. Offf, cred că e mai greu pentru noi decât pentru micuții noștri. 😊”, a scris Florin Dumitrescu.

La scurt timp oamenii i-au scris o mulţime de mesaje de încurajare, dar şi cu privire la cât de frumoase sunt cele două.

“Vă mulțumesc pentru mesaje și încurajări. Am trecut cu bine peste prima zi. Ele fericite, eu obosit 😂. Maine o luam de la capat”, le-a răspuns Florin Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *