Tudor de la Fly Project, dezvăluiri despre relația cu soția lui. “Mi-am dorit să plec mai repede”

0
163 vizualizari

Tudor de la Fly Project, dezvăluiri despre relația cu soția lui. Mai mult, acesta le-a spus tuturor, cum să faci să nu te cerți cu persoana iubită, în vacanță.

 

„Suntem pupăcioși câteodată, mai ales la început eram, acum 14 ani. L-am întrebat dacă vine în vacanță cu mine, mama și Ilinca, dar a zis că are treabă. Ne-am bucurat doar de trei zile de vacanță, pentru că a plouat. Când l-am sunat că venim mai repede acasă, a rămas șocat.”, a povestit Anamaria Ionescu, la Răi Da’ Buni.

 

„Cuplurile nu se ceartă în vacanță dacă merg separat. Când au plecat gagicile știam foarte clar că urmează o săptămână cu ploi. Am zis că fac sport, mi-am propus să plec mai repede de la studio, dar au venit ele mai devreme. Noi n-am mers niciodată să mergem toți trei într-o vacanță.”, a spus și Tudor Ionescu  la Răi Da’ Buni. În luna maiTudor de la Fly Project a devenit cetățean de onoare al orașului Aiud. Artistul promovează România și locurile copilariei sale ori de cate ori are ocazia și oriunde se află în lume.

 

Sursa www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.