Uite ce să faci cu apa în care au fiert cartofii. Sfaturi de la bunica pe care nu le-am uitat

0
58 vizualizari

Bunica mea nu arunca niciodată apa în care au fiert cartofii. O punea în sticlă și a doua zi o folosea la o supă de pui. Ba chiar o folosea și la pâine. Uite ce am mai învățat de la ea!

Nu arunca apa în care au fiert cartofii. Strecoară bucățelele mici de pulpă și de coajă, să fie cât mai curată și las-o să se răcească. Iată ce poți face cu această apă bogată în amidon, potasiu, vitamina B12 și electroliți.

 Curăță tenul și îl face mai delicat

Cu apa în care au fiert cartofii se strecoară și se ține la frigider două ore. Apoi se curăță tenul de mai multe ori pe zi, mai ales după ce te-ai machiat. Amidonul combate efectele acide ale machiajului și face tenul mai catifelat.

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *