Inna, alături de mari vedete internaționale la brunch-ul ROC NATION

0
15 vizualizari

Inna a participat, marți, la brunch-ul ROC NATION, casa de discuri care o reprezintă în Statele Unite, alături de staruri din lumea muzicii, precum Jay-Z, Beyonce, DJ Khaled, Usher, Miguel și P. Diddy.

 

Cântăreața se află în prezent la Los Angeles unde participă la diverse emisiuni, filmări și evenimente, precum și la sesiuni de compoziție pentru noi piese împreună cu David Ciente.

 

Inna va lansa noul album ”YO” cu ROC NATION

 

Albumul „YO” al artistei va fi lansat anul acesta cu ROC NATION, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Miguel și Damien Marley.

 

Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic și Rolling Stones.

 

Anul trecut, Inna a lansat „RA” și „Iguana”, două piese cu un sound complet nou, piese ce vor fi incluse pe albumul „YO”. De curând, artista a lansat piesa „Sin Ti”, compusă de ea și produsă de David Ciente, alături de care a lucrat pentru toate melodiile de pe album, precum și pentru „Gimme Gimme”, „Ruleta” și „Nirvana”.

 

Sursa www.unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.