Prima reacție a fiului lui Florin Busuioc, după ce tatăl lui a suferit un infarct

0
95 vizualizari

Florin Busuioc se află în stare stabilă la Spitalul Fundeni din București, după ce marți seara a făcut un infarct, imediat după terminarea spectacolului de teatru din Craiova.

 

În urmă cu un an, Florin Busuioc se afla în plin scandal cu fiul său cel mare, Florin Jr.. Totuși, sângele apă nu se face, iar fiul cunoscutului actor este întristat de vestea tristă despre tatăl său, veste pe care i-a dat-o chiar mama lui.

 

„Am aflat dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoșire grabnică”, a declarat Florin Busuioc Jr., potrivit Spynews.ro.

 

În urmă cu un an, Florin Jr. spunea că tatăl lui l-a abandonat și a scris și o piesă, numită „Tată, de ce”, în care a expus tot ce simțea.

Totodată, actorul a mai declarat în urmă cu ceva timp că faptul că nu a petrecut mai mult timp alături de fiul său este unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale.

Florin Busuioc a ajuns noaptea trecută la Spitalul de Urgență din Craiova. La spital, medicii au decis că trebuie operat de urgență și l-au băgat în sala de operații, pentru montarea unui stent. Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața. În sala de operații, a fost și Emilia Goanţă, medic electrofiziolog.

 

În luna iunie, Florin Busuioc a dat detalii, într-un interviu acordat Libertatea, despre revenirea sa pe scenă. Decizia i-a grăbit un pic ritmul, după cum a declarat chiar el, deoarece trebuie să împace viața de familie cu jobul de la PRO TV, repetițiile și reprezentațiile susținute peste tot în țară. Cu toate acestea, el a declarat că nu regretă nicio clipă.

 

Sursa www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.