VIDEO / Decizia radicală luată de Augustin Viziru, după ce Marcel Toader l-a acuzat că a făcut sex cu Maria Constantin!

0
52 vizualizari

Dezvăluirile șoc făcute de Marcel Toader a lăsat o țară întreagă cu gura căscată. Afaceristul a acuzat-o pe Maria Constantin că a făcut sex cu Augustin Viziru. La câteva zile de la aceste dezvăluiri, actorul a luat o decizie radicală.

Augustin Viziru s-a amuzat copios în urma dezvăluirilor făcute de Marcel Toader, iar atât el cât și Maria Constantin au negat aceste informații false, susțin ei. Actorul era pasionat de biliard, ba chiar era unul dintre cei mai buni jucători din Europa.

Actorul a fost nevoit să renunțe la pasiunea lui în urma accidentului pe care l-a suferit la mână într-un show TV. Augustin Viziru are acum degetele amorțite și face mari greșeli atunci când joacă, după cum s-a discutat la ”Bursa Zvonurilor”, rubrica de mondenități de la ”Star Matinal”. Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie. Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *