Dragnea confirmă: PSD face un miting uriaş, cu un milion de oameni, pentru familia tradițională

0
98 vizualizari

Este oficial. PSD va organiza, după 15 mai, un mting în București, pentru susținerea familei tradiționale. Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea care a punctat că va fi un miting ”foarte mare”. Totodată, după ședința PSD, Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui a declarat că s-a discutat ca mintingul pentru Centenar și Referendumul pentru redefinirea familiei să aibă loc după 15 mai, în București.

Despre miting s-a discutat încă de duminică seara. Unul dintre liderii PSD a confirmat pentru realitatea.net că duminică a avut loc o întâlnire a șefilor PSD, și s-a luat în discuție organizarea unui miting de 1 milion de oameni în luna mai:

”Da, despre asta s-a vorbit duminică. Și astăzi, în CexN se va lua în discuție organizarea unui miting de amploare, pentru Centenar și probabil Referendumul pentru Coaliția Familiei”, a spus liderul PSD.

Totodată, acesta a punctat că Viorica Dăncilă nu a fost prezentă, și nici măcar nu s-a discutat despre eventuala demisie a lui Dăncilă. Mai mult nici Liviu Dragnea nu a adus în discuție această posibilitate.

”Am citit și eu dimineață această ”știre” să îi spunem, și m-am distrat. Da, ieri a fost o întâlnire a liderilor PSD, dar vreau să vă spun că Viorica Dăncilă nici n-a fost prezentă. Și nu s-a discutat despre această demisie despre care se vorbește. Acum, vă dați seama, nu e Viorica Dăncilă omul care să deschidă acest conflict, mai ales cu Dragnea”, a mai spus acesta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.