Firea a dispărut! O amintire dureroasă a silit-o să facă un pas în spate

0
80 vizualizari

Pentru prima oară după mulți ani, bucureștenii nu au avut parte de imaginea primarului, purtându-și diagonala tricoloră, la deschidera noului an școlar. Gabriela Firea, contrar obiceiului său de la preluarea mandatului încoace, nu a participat la nicio festivitate din Capitală. Pur și simplu în ziua vânată de orice primar ea a dispărut.

Toată dimineața am căutat informații despre programul de astăzi al primarului general Gabriela Firea, ziua redeschiderii școlilor în București. Nu am găsit, pentru că primarul și-a dedicat prima parte a zilei propriilor copii. Pe contul său de Facebook, Firea a postat, mult după ce festivitățile se încheiaseră în oraș, un text scurt din care reiese că a preferat să fie alături de băieții săi: ” Emotii mari! Prima zi de scoala pentru David-Petru si prima zi de gradinita pentru Zian-Mihail! Cand au zburat anii? Un an plin de reusite copiilor, parintilor, bunicilor! Putere si energie minunatilor dascali!” Adică primarul Capitalei a petrecut începutul zilei în Voluntaari.

Gabriela Firea a intrat de ceva timp în ”plutonul” liderilor marcanți ai PSD care-și țin programul ascuns. Cel puțin în București asta se întâmplă de ceva timp, mai ales dacă e vorba ca ei să dea nas în nas cu oamenii de pe stradă. În provincie (încă) nu e așa, nu riști să te huiduie, înjure vreunul. Sau, dacă acest lucru se întâmplă, nu dai peste un grup de protestatari, ci peste unul, cel mult doi oameni nervoși care pot fi ocoliți ușor.

În București devine tot mai greu să se întâmple asta. Și atunci, pentru a evita incidentele neplăcute, preferi să nu mai ieși în public. Deja am observat că vara asta, primarul general nu a mai apărut pe la târguri, inaugurări, deși cele mai multe dintre aceste acțiuni s-au făcut cu bani, avize de la Primărie. Firea nu a mai ieșit în mulțime de la incidentul cu huiduielile de la Arena Națională, în iunie, după ce Simona Halepa câștigat turneul Roland Garros. Mai multe pe EVZ

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.