Fostul premier Mihai Tudose, ironic la facilitățile pentru foștii condamnați: “Poate ar trebui sa le oferim foștilor deținuți și vacanțe în țări exotice care nu au tratat de extrădare cu România!”

0
128 vizualizari

Fostul premier Mihai Tudose a reacționat ironic la propunerea deputatului PNL Vasile Varga de a le da deținuților care se eliberează din penitenciar casă, masă, haine, medicamente și locuri de muncă. Mihai Tudose explică prioritatea României, respectiv educația și copiii. “Poate ar trebui sa le oferim foștilor deținuți și vacanțe în țări exotice care nu au tratat de extrădare cu România!” a spus, sarcastic, fostul prim-ministru al României.

 

Condamnările sunt privative de libertate, nu sunt de altă natură, că trebuie chinuiți sau schingiuiți. Trebuie să existe niște condiții, niște drepturi ale omului care trebuiesc respectate acolo. Este o prioritate și datorită impunerii unor linii europene și a unui bun simț. Pedeapsa este privativă de libertate, nu-i un chin, nu-i o muncă silnică, nu condiții inumane. Noi mai avem niște probleme, cu bătrânii, cu copiii, cu sănătatea, cu educația. Eu înțeleg că și asta este o problemă de care să ne ocupam, dar eu aș începe cu copiii!” a declarat Mihai Tudose pentru infobraila.ro.

 

Foștilor deținuți ar trebui sa li se ofere și o vacanta de lux, la alegere, într-o tara exotica, dar una care nu are tratate de extrădare cu România, a comentat, ironic, fostul premier. Citește știrea integrală pe www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.