Mesaj către Johannis: Poți să dormi liniștit, nu mai ai nimic de făcut!

0
156 vizualizari

“Domnule preşedinte, poţi să dormi liniştit, nu mai ai nimic de făcut !” Este mesajil pe care i-l transmite Traian Băsescu lui Klaus Iohannnis.

Băsescu invocă și două variante, ambele perdante, în opinia sa, pe care le mai are la îndemână succesorul său la conducerea țării.

“Prima variantă : să respecte decizia CCR şi să o revoce pe Laura Codruţa Koveşi (LCK) ceea ce îl va pune într-o situaţie extrem de dificilă faţă de propriul electorat;

A doua variantă : să nu respecte decizia CCR şi să nu o revoce pe LCK, ceea ce îl descalifică pentru funcţia de preşedinte şi îl pune în faţa unei suspendări.” a scris Traian Băsescu. El indică și momentele importante de noncombat care au făcut să se ajungă în situația de azi.

“Preşedintele nu a schiţat nici un gest, la desemnarea premierului Grindeanu ;
Preşedintele nu a schiţat nici un gest, la numirea premierului Tudose ;
Preşedintele nu a schiţat nici un gest, la numirea premierului Dăncilă .”

(…,) Singura soluţie pentru a mai salva ceva, pentru a nu reveni la epoca Iliescu-Năstase, este un referendum cu câteva întrebări bine gândite şi bine explicate românilor
Altfel, somn uşor Domnule Preşedinte !  Poţi să dormi liniştit, nu mai ai nimic de făcut.” își încheie mesajul Traian Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.