Ponta pune paie pe foc în scandalul momentului

0
76 vizualizari

 

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, a afirmat, într-o postare pe facebook, că mitingurile pe care vor să le organizeze social-democrații reprezintă ”o prostie isterică”, Ponta apreciind că foștii săi colegi ar trebuie să se concentreze pe actul de guvernare.

”Poate măcar de opinia rațională a lui Călin Popescu-Tăriceanu asculta «înfierbântați» din conducerea actuală a PSD și opresc prostia asta isterică a mitingurilor de «solidaritate cu Șefu’»! Nu au făcut nimic un an de zile decât vorbe și scandal intern – iar acum vor mitinguri?!?”, a scris, luni, Victor Ponta.

 

Acesta crede că organizarea de mitinguri ar trebui să fie preocuparea opoziției, iar partidele la putere ar trebui să fie interesate de buna guvernare. ”Când ai majoritate parlamentară și controlezi Guvernul, folosești Puterea dată de votul oamneilor și adopți legi, ordonanțe sau hotărâri de guvern care să schimbe ceea ce merge prost în țară – nu faci mitinguri isterice și inutile cu oameni care au treabă la locul de muncă sau acasă și vin doar de frică să nu îi dai afară sau să nu se supere «Șeful»!”, susține fostul premier.

 

Ponta a ironizat în mod special mitingul anunțat de către liderul PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda. ”Dincolo de ridicolul grotesc al unui miting de protest condus glorios de șeful Comisiei de control al SRI și de ministrul Muncii din Guvern – până și răposatul Hugo Chavez ar considera situația comică – lăsați prostiile și faceți ce așteaptă oamenii de la voi!”, a conchis Ponta.

 

Președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a declarat că la mitingul organizat pe 9 decembrie vor fi prezenți în jur de 30.000 de oameni, afirmând că USR și PNL nu au reușit să strângă decât 700 de manifestanți, iar oamenii vor putea să spună cine îi reprezintă.

 

”Din câte am înţeles, sunt foarte multe organizaţii judeţene care vor face (mitinguri pe 9 decembrie – n.r.). Nu pot să vă spun, pentru că nu am eu o astfel de listă. Pot să vă spun clar că noi la Dolj stabilisem iniţial pentru ora 17.00, a rămas ora 15.00, ca să ne sincronizăm şi cu alte organizaţii judeţene. La Dolj ne aşteptăm să fie, probabil, în jur de 30.000 de oameni”, a declarat liderul PSD Dolj, Claudiu Manda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.