Războiul Iohannis – PSD, la cote maxime. Expiră ultimatumul privind numirea noilor miniștri

0
34 vizualizari

Klaus Iohannis este așteptat să ia o decizie privind numirea noilor miniștri propuși de PSD. Președintele are termen de la PSD până astăzi. Altfel, șeful statului este amenințat cu un conflict juridic la Curtea Constituțională. Avertismentele liderilor PSD par să nu-l sperie deloc pe președinte, care susține ca social-democrații nu îi pot da niciun ultimatum.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce priveşte cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi şi Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului şi data de 1 Decembrie.Este vorba despre înlocuirea lui Paul Stănescu şi Lucian Şova cu Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

 

Peședintele are termen de la PSD până astăzi să-i numească pe cei doi. Altfel, șeful statului este amenințat cu un conflict juridic la Curtea Constituțională.

 

Ultimatumul dat de PSD nu îl sperie însă deloc pe Klaus Iohannis, care îi fierbe în continuare pe liderii PSD.

 

După votul de retragere a sprijinului politic din Comitetul Executiv Naţional al PSD, Paul Stănescu şi Lucian Şova şi-au dat demisia. Până la o decizie a lui Klaus Iohannis, cei doi îşi exercită în continuare atribuţiile de miniştri.

 

Sursa www.realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.