Conferința despre antreprenoriat și oportunități de accesare fonduri europene, la Pascani

0
149 vizualizari

Comunicat.

Organizaţiile Partidului  Naţional  Liberal din Paşcani și Iași  vă invită duminică, 20 mai 2018, începând cu orele 16.00, la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani, pentru a participa la conferința despre antreprenoriat și oportunități de accesare fonduri europene.

Precizăm că evenimentul face parte din Proiectul Săptămâna Liberală, inițiat de Comisia de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională. Moderatorul conferinței este Marius Dangă, coordonator al Comisiei la nivelul județului Iași.

Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să cunoască și să beneficieze de mijloacele de accesare a fondurilor europene  pentru dezvoltarea unor idei de afaceri sau a unor microintreprinderi, sprijinite cu subvenții de până la 40.000 de euro.

Mai menționăm că pentru a veni în ajutorul direct al celor interesați să dezvolte afaceri  cu ajutorul fondurilor europene, Comisia de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională de la nivelul PNL Iași a centralizat și va pune la dispoziție publicului, datele de contact ale administratorilor de scheme de sprijin pentru start-up-uri cofinanțate din POCU 2014-2020 prin măsura 3.7 – Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana oferind, în același timp, sprijin direct prin oferirea de informații suplimentare și înscrierea în grupul țintă al unuia dintre proiectele aflate în implementare.

La această acțiune publică cu scopul cunoașterii mecanismelor de accesare fonduri europene pentru dezvoltarea ideilor de afaceri și aantreprenoriatului sunt invitați  toți cetățenii municipiului Pașcani, indiferent de apartenență politică, religioasă, socială, rasială, singurele condiții fiind respectarea principiilor moralităţii şi ale lipsei de violenţă de orice natură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.