Dragi Romani! Draga noastra tara! Draga Romania! – Mesajul presedintelui ANRSC Bogdan Alexa, de 1 Decembrie

0
209 vizualizari

 

Ziua Nationala a Romaniei este cu siguranta una dintre cele mai importante zile ale fiecarui an.Ziua Nationala este o sarbatoare cu multe momente simbolice dar in acest an, in 2018, Ziua Nationala se ridica sub simbolul Reusitei, al Unirii, simbolul unui stat intreg si nedivizat, simbolul Longevitatii – 100 de ani.

La 1 Decembrie 1918 se infaptuia Romania Mare, istoria din acel moment marcant ne invata ca putem sa razbim in momente grele cu solidaritate si coeziune, prin definirea reala si vie a Interesului national.

Astazi se implinesc 100 de ani de la marele moment istoric, in aceasta zi incarcata cu emotie si nostalgie vreau sa fim mandri de Trecut, bucurosi de Prezent si sa gandim un Viitor pentru noi, pentru copiii nostri pentru Tara Noastra Unita. O Romanie puternica, o Romanie partener egal in Europa, o Romanie sustenabila cu un popor Mandru de tara sa.

Trebuie sa fim mandri de originea noastra , de limba si identitatea noastra, de cultura si obiceiurile pe care le-am mostenit de la inaintasi, de valorile noastre pe care suntem datori sa le transmitem generatiilor viitoare. Toate acestea trebuie sa ne uneasca si sa ne faca mai puternici.

 

La ceas de sarbatoare va urez La multi ani Romani!

La multi ani Romanie!

Sa traiesti cu bine Natie frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.