FOTO | Loturi de teren gratuite pentru tineri. Doua familii au semnat deja contractul

0
1.250 vizualizari

Două familii din Pașcani au semnat contractul de atribuire a două loturi de teren a câte 300 mp de pământ, oferit gratuit de administrația locală. Astăzi o parte din comisia de atribuire a pământului a mers pe teren pentru a se întâlni cu beneficiarii și pentru a fi semnate o parte din acte urmând ca aceștia să vină la sediul administrației locale pentru finalizarea documentației. Este vorba despre familia Muraru, cu doi copii minori care a solicitat un loc de casă pe strada Dealu Spirii și familia Zorici care a ales să-și construiască locuința pe strada Morilor.

 

 

Gabriela Nedelcu, viceprimarul Municipiului Pașcani: “Felicit familiile care au cerut teren pentru construirea de case. Au termen ca într-un an să obțină toate avizele și autorizațiile și chiar beneficiarii să demareze lucrările de construcție a locuinței. Mai avem câteva dosare primite și astăzi în cadrul ședinței le-am verificat dacă îndeplinesc toate criteriile pentru ca familiile tinere să intre în posesia terenului oferit gratuit de Primăria Municipiului.”

Mai sunt 30 de loturi de pământ disponibile, 16 pe strada Morilor, 1 pe Dealul Spirii și 13 în suburbia Gâștești. Doritorii se pot adresa administrației locale prin depunerea dosarului cu actele necesare și cerere. Aceștia trebuie să aibă între 18 și 35 de ani. O altă condiție este cea că nu trebuie să nu aibă sau să nu fi avut în proprietate un alt teren sau o locuinţă.

Din comisie fac parte viceprimarul Gabriela Nedelcu –președinte, consilierii locali Ioan Danu și Ciprian Pintilie, dar și Bogdan Lungu și Gheorghe Chiperi Coteț de la Compartimentul Patrimoniu și Contracte din cadrul Primăriei Pașcani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.