FOTO | Organizaţia  Municipală a Femeilor Liberale din Paşcani a finalizat  campania de suflet „Dăruieşte o carte copiilor din mediul rural!”

0
606 vizualizari

Comunicat

Astăzi, Organizaţia  Municipală a Femeilor Liberale din Paşcani a finalizat  campania de suflet „Dăruieşte o carte copiilor din mediul rural!”, donând cărțile strânse cu bunăvoința pășcănenilor, în cadrul unui eveniment specific.

Precizăm că pe parcursul a două luni de zile au fost adunate la sediul Organizației PNL Pașcani peste 300 de cărți pentru proiectul nostru.

Mulțumim pe această cale cetățenilor deschiși care ne-au ajutat prin donațiile făcute să aducem împreună o bucurie copiilor ce iubesc lectura, dar poate nu au posibilitatea să îşi achiziționeze cărți.

Exemplarele pentru donație au ajuns astăzi la Centrul Cultural Ruginoasa, instituție care are propria bibliotecă în formare și unde copiii interesați vor putea veni să le citească sau să le ia spre împrumut.

Precizăm că astfel de campanii similare s-au derulat la inițiativa Organizaţiei Judeţene de Femei şi în alte localităţi cum ar fi Hârlău, Podu Iloaiei, Iaşi sau Târgu Frumos.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.