Modificari in noile intersectii semaforizate din Pascani

0
950 vizualizari

Cele trei intersectii recent semaforizate sufera modificari. Comisia de Organizare a Traficului Rutier din Municipiul Pascani s-a intrunit ieri pentru a lua o serie de decizii cu privire la masurile ce vor impuse in perioada imediat urmatoare. La discuții au luat parte fostul sef Birou Rutier Pascani, comisar Ioan Manole, alaturi de seful Politiei Locale, capitanul Vasile Avasiloaei, proiectant si constructor dar si presedinta Comisiei, Gabriela Nedelcu, viceprimarul Municipiului Pascani.

“Ședința a avut ca scop stabilirea unor modificări privind cele trei intersecții semaforizate din Pașcani. Cu această ocazie fiind stabilite o serie de măsuri:
– la intersecția de la Constructorul se vor monta indicatoare luminoase cu săgeată verde intermitent spre dreapta la următoarele puncte – dintre semaforul vechi spre ștrand, dintre constructorul spre centru, dintre Lidl spre Penny;
– la intersecția de la Gară, fiind una aglomerată și compextă, prima simulare de funcționare a semafoarelor aduce și câteva schimbări pentru a fluidiza traficul rutier în zonă. Astfel intrarea spre Gară se va face în zona sediului Poliției TF cu ieșire spre Oficiul Poștal și/sau scara de la fosta uzină. Cei care vin dinspre market pot face dreapta spre piață urmând să fie verde intermitent.

In perioada următoare conducătorii auto sunt rugați să fie atenți la indicatoare, semne și marcaje.
Agenții de la Rutieră și Locală vor dirija circulația astfel incat cei în cauză să se obisnuiască cu noile schimbări”, precizeaza cei de la Biroul de presa din cadrul Primariei Pascani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.