Prins de polițiștii din Hârlău transportând lemne fără acte

0
174 vizualizari

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău, au oprit, pentru control, pe raza comunei Belceşti, o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 ani, din comuna Baia, judeţul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că tânărul nu deţinea  documente de provenienţă pentru întreaga cantitate de material lemnos transportată.

Cantitatea de 1,8 metri cubi de material lemnos a fost ridicată de poliţişti, fiind predată Ocolului Silvic Hîrlău.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform Legii 171/2010. La data de 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şipote, au oprit, pentru control, pe DC 140 Chişcăreni, pe raza comunei Şipote, Jud. Iaşi, un atelaj hipo condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Şipote, Jud. Iaşi, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că tânărul nu deţinea  documente de provenienţă pentru cantitatea de material lemnos transportată.

Cantitatea de 1,4 metri cubi de material lemnos a fost ridicată de poliţişti, fiind predată Ocolului Silvic Hîrlău. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform Legii 171/2010.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.