Tată condamnat după ce şi-a legat în lanţuri fiica de 13 ani şi a bătut-o apoi cu făcăleţul

0
107 vizualizari

Justiţia a avut nevoie de cinci ani pentru a soluţiona acest caz revoltător. Victima se află acum în sistemul public de ocrotire. Nu a vrut despăgubiri de la tată. De la ce motiv banal s-a declanşat furia?

Un caz cu acuzaţii incredibile a fost soluţionat de judecătorii ieşeni. Curtea de Apel a condamnat la un an de închisoare, dar cu suspendare, un bărbat 54 de ani care şi-a maltratat una dintre fiicele minore. Traian Preda a scăpat de plata unor daune morale după ce fiica sa, ajunsă între timp majoră, l-a iertat şi nu a cerut daune morale.

În motivarea instanţei este descris modul în care Preda a maltratat-o pe fiica sa. Judecătorii notează că individul şi soţia sau au avut împreună 12 copii, 11 dintre aceştia fiind în viaţă. Cea mai mare este şi victima din acest dosar, o fată care acum are 18 ani. Începând din 2009, nevasta lui Preda a plecat la muncă în Italia, bărbatul fiind cel care avea grijă de copii. Cei mici nu au avut o viaţă prea uşoară cu părintele lor, mai ales când acesta consuma băuturi alcoolice, momente în care îi lovea şi le vorbea urât.

Mai multe pe Ziaruldeiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.