USR s-a constituit si la Pascani. Discutii cu privire la Palatul Cantacuzino si alte probleme locale

0
40 vizualizari

În cursul zilei de astăzi, la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pașcani – sala Arcadia, echipa Uniunea Salvați România (USR) Pașcani, reprezentată de președintele Oscar Teodorescu și vicepreședinții Cătălin Bălăceanu și Florin Iulian Bucșă, alături de senatorul USR de Iași Dan Lungu, a susținut o conferință de presă.

Politicienii au abordat subiecte precum restaurarea Palatului Cantacuzino-Pașcanu din Municipiul Pașcani, restaurarea celor trei niveluri de galerii subterane aflate sub clădirea palatului dar și alte probleme locale.

În mare, președintele USR Oscar Teodorescu a făcut precizarea cum că USR Pașcani a luat ființă în luna iulie a anului trecut. După ce a fost aleasă structura de conducere aceștia s-au axat pe atrageri de membri. La ora actuală USR are 30 de membri, numărul acestuia fiind în creștere. Conducerea proaspătului partid înființat la nivel local a declarat că va avea candidați la alegerile locale. Până atunci însă urmează a fi rezolvate o serie de probleme organizatorice cum ar fi identificarea unui sediu de partid. Cei de la USR Pașcani au mai scos în evidență o serie de probleme la care actuala conducere a municipalității nu a acordat importanță. Este vorba despre consolidarea galeriilor subterane din apropierea Palatului Cantacuzino – obiectiv cultural care urmează a fi reabilitat cu fonduri externe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.