VIDEO | “Profesori de milioane” la Colegiul Tehnic C.F. “Unirea” din Pașcani

0
535 vizualizari

 

”Școala unde vii copil și pleci om” – așa a fost prezentată școala noastră în cadrul emisiunii ”Profesori de milioane”, producție TVR 1, realizator Irina Păcurariu.

Onorați să fim parte a unui proiect editorial național despre educație. Echipa de profesioniști de la TVR 1 a discutat timp de mai multe ore cu mai mulți profesori ai școlii, cu elevi și au asistat la ore de matematică, engleză, biologie, antreprenoriat, contabilitate, la activități din diferite proiecte. Profesorii care au discutat cu jurnaliștii de la TVR 1 sunt: Crina Elefteriu, Mihaela Hărățu, Vali Crețu, Iuliana Costea, Daniela Diaconu, Maria Luchian, Iuliana Gordin, Ozana Lascăr, Daniela Orășanu. Elevii care au dat interviuri sunt: Adrian Costea – clasa a XI – a I, Teona Țehaniuc – clasa a XII – a B, Cristina Doroftei – clasa a XI – a I, Ioana Panciuc – clasa a XII – a C, Zinaida Jigău – clasa a X – a A, Iustina Covrig – clasa a X – a A. Mai bine de o oră, realizatoarea emisiunii, Irina Păcurariu, a discutat cu toți elevii de la clasa a XII – a B.

Au venit să ne cunoască, au venit să vadă cum de, la un colegiu tehnic, se poate. Și mai mult decât atât, cum de se poate atât de bine.

“Profesori de milioane” este o emisiune despre educatie şi mai ales despre cei care ne-au făcut să privim altfel lumea şi oamenii. Ne-au învăţat să fim mai buni, mai puternici, etici, să ne dorim să fim profesionişti în domeniul ales.

Alături de întrebări şi răspunsuri ale invitaţilor, emisiunea cuprinde reportaje din şcoli, printre care și Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” din Pașcani, interviuri cu profesori şi tineri care pot fi modele de professionalism şi performanţă, în condiţii nu întotdeauna fericite sau prielnice.

Emisiunea “Profesori de milioane”, care vorbeşte despre sistemul de învăţământ de astăzi, despre şcoala la care visăm să ne trimitem copiii în România, despre educaţie sau despre eroii neştiuţi din cancelarii, este o coproducţie TVR şi Junior Achievement România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.