Şumudică, omul pentru titlu? Se încearcă mutarea anului în Liga 1

0
68 vizualizari

Nelu Varga, patronul CFR-ului, vrea să dea marea lovitură cu unul dintre cei mai în vogă antrenori români, Marius Şumudică. Aceasta este planul B, în condiţiile în care Dan Petrescu nu va putea fi adus.

 

Odată cu mazilirea lui Iuliu Mureşan, vechea echipă de conducere, cea care a adus titlul anul trecut, e în discuţii avansate pentru a reveni în Gruia. Prioritar pentru Mara, Bilaşco şi Copilu ar fi să îl aducă înapoi pe Dan Petrescu, dar chiar primul dintre ei a admis că “Bursucul” va fi greu de adus, având nişte clauze clare în China. Chiar dacă e pe ultimul loc cu Guizhou Hengfeng, tehnicianul se bucură în continuare de sprijinul conducerii şi este, practic, imposibil de adus.

 

În aceste condiţii, potrivit Gazetei, Neluţu Varga s-a reorientat spre alt mare antrenor român: Marius Şumudică. Acesta e foarte apreciat la Al Shabab, doar că ar putea fi mult mai uşor de adus, având în vedere clauzele din contract. Potrivit sursei citate, Şumi are o clauză prin care poate pleca în orice moment, dacă achită 100.000 de euro. O sumă importantă, dar care nu va reprezenta un impediment, având în vedere că fostul tehnician al Astrei e garantul performanţei. Acesta ştie incredibil să unească vestiarul în jurul său, atu care va fi decisiv în lupta pentru titlu. În plus, un al doilea campionat în Liga 1, după cel cucerit cu Astra, dublat de un salariu pe măsură reprezintă desăvârşirea totală a lui Şumudică din postura de tehnician.

 

Varga le-ar fi spus deja viitorilor colaboratori despre planul său, iar toţi şi-au dat acordul, conştientizând că o asemenea oportunitate nu poate fi ratată. Totuşi, echipa administrativă condusă de Copilu va avea mai întâi libertatea să discute cu Dan Petrescu.

 

Sursa www.digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.