VIOLENŢELE de pe National Arena: 57 de suporteri au interdicţie pe stadioane după derby-ul dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid

0
113 vizualizari
Jandarmi asigura ordinea in timpul meciului de fotbal dintre CSA Steaua si Academia Rapid contand pentru Liga a 4-a, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 14 aprilie 2018. ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO

25 de suporteri au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an în timp ce alţi 32 nu vor putea participa la competiţii sportive în următoarele şase luni, în urma incidentelor de la derby-ul Steaua Bucureşti – Academia Rapid.Organizatorul jocului şi firma de securitate au fost amendaţi.

 

După ce unii suporteri prezenţi la meciul de fotbal din liga a IV-a, dintre CSA Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, ce a avut loc sâmbătă seară pe Arena Naţională, s-au luat la bătaie, au rupt scaunele din tribune şi apoi le-au aruncat pe teren, Jandarmeria Capitalei, care a intervenit la rându-i cu gaze lacrimogene de câteva ori, a anunţat că a dat 77 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 42.400 de lei pentru “participarea şi provocarea de scandal, pătrunderea pe suprafaţa de joc sau injurii şi săvârşirea de acte şi gesturi obscene”.

57 de suporteri nu vor mai putea intra pe stadioane în perioada următoare. Mai exact, 25 de suporteri au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an de zile în timp ce alţi 32 nu vor putea participa la competiţii sportive în următoarele şase luni.

Jandarmii au constatat şi 11 fapte de natură penală, astfel că suporterii respectivi vor avea şi dosare penale.

Totodată, organizatorul meciului, dar şi societatea privată de securitate au primit amenzi de câte 5.000 de lei, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin conform legii privind asigurarea condiţiilor de siguranţă a spectatorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesaj
Nume

Verificare antispam *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.