STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » Administratie » FOTO | Cu pași repezi, municipiul Pașcani se întoarce în trecut. Doar două semafoare funcționale în Pașcani
pmp

FOTO | Cu pași repezi, municipiul Pașcani se întoarce în trecut. Doar două semafoare funcționale în Pașcani

Situația rutieră din Pașcani lasă de dorit. Șoferii locali sau cei care tranzitează municipiul au avut cuvinte grele de redat pentru administratorii orașului. Asta deoarece o altă intersecție nu mai este semaforizată. Este vorba despre strada Moldovei cu strada Crinilor. Blocajul rutier a fost destul de mare la orele de vârf mai ales că o altă intersecție, cea de la Constructorul nu mai funcționează de ceva timp.

Administratorul public al primăriei, Claudiu Bodoașcă spune că în principiu, din câte știe, cauza ar fi o mașină cu gabarit care ar fi atins stîlpul semaforizat. Sectorul respectiv ar aparține de viceprimarul Cristian Rățoi, atenționează Bodoașcă, iar prea multe detalii nu are cunoștință.

Viceprimarul Cristian Rățoi a declarat că într-adevăr o mașină ar fi îndoit stâlpul semaforizat și ca urmare s-ar fi defectat. Când anume va fi reparat, nimeni nu știe deocamdată. Cert este că HAOSUL rutier în zona de centru devine tot mai mare mai ales cu problemele traficului deviat în urma reabilitării podului peste Râul Siret de pe DN 28/ E583. Surse din Primărie spun că se încearcă o închidere a celor două intersecții pentru o analiză privind realizarea sensurilor giratorii în zonă. Până la rezultatul dorit, șoferii au transmis mesaje autorităților care nu pot fi publicate.

Interesant este faptul că actualul primar Marius Pintilie, aflat în trecut în opoziție, critica faptul că municipiul Pașcani este luat în derâdere pentru o singură intersecție semaforizată, ce-i drept și aceea cu probleme. Pe parcurs, patru intersecții au fost semaforizate iar acum, cu pași repezi, sub administrarea Pintilie se va reajunge cel mai probabil în trecut.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

3 comentarii

  1. PNL NU SE DESMINTE FAC CE A FĂCUT TOȚI PNLISTI (DISTRUG TOT ÎN URMA

  2. Semafoarele vechi sunt defecte înainte de incidentul în care se specifică că ar fi îndoit un autovehicul acel stâlp. Acel accident a fost creat tot din motivul că semafoarele nu funcționează, iar mulți nu știu cum e cu acordarea de prioritate în intersecțiile din oraș

  3. Ceva trebuie făcut…… toată lumea se grăbește. toți vor sa fie în timp în anumite locuri …. Este vorba de viitorul unora in acest timp este vorbea de angajați… Deci face-ți ceva cu aceste semafoare…..

    Dom’ primar lasă gunoiul în spate și vezi traficul din oraș

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...