STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Moldova » Cetățenii din Mogoșești Siret i-au dat votul de încredere pentru un nou mandat primarului Damian Butnariu
pmp

Cetățenii din Mogoșești Siret i-au dat votul de încredere pentru un nou mandat primarului Damian Butnariu

Primarul comunei Mogoșești Siret obține un nou mandat de primar. În urma Alegerilor locale, edilul șef a obținut încrederea cetățenilor pentru al cincilea mandat. Damian Butnariu a declarat pentru JURNALUL REGIONAL faptul că a fost o campanie grea, cu atacuri murdare la adresa acestuia dar că va continua cu proiectele pe care le are pentru comunitate. Acesta a postat și un mesaj în care mulțumește oamenilor din comună că i-au acordat încredere.

„Dragi cetățeni, Ziua de 27 septembrie 2020 a fost un examen pentru mine, pe care l-am promovat cu ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră și totodată tuturor celor care ați ieșit la vot și ați arătat că vă pasă de viitorul Comunei Mogoșești-Siret. Mi-ați înmânat al cincilea mandat de primar și vă mărturisesc că sunt deosebit de onorat. Votul dumneavoastră oglindește dorința de a continua împreună cu implicare și profesionalism, munca de reconstrucție și modernizare a Comunei Mogoșești-Siret. Să fim solidari și uniți în efortul comun de a face din comuna noastră, o comună frumoasă, modernă și prosperă. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi și vă transmit tuturor gândurile mele bune și speranța că nu ați votat în zadar. Cu recunoștință și prețuire, Primar Damian Butnariu”.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef
x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...