Acasă » REGIONAL » Moldova » Alternativa pentru Demnitate Națională – ADN, are coordonator la Pașcani în persoana lui Dragoș Ionescu
thomplast
Catalin Ivan -Dragos Ionescu

Alternativa pentru Demnitate Națională – ADN, are coordonator la Pașcani în persoana lui Dragoș Ionescu

Dragoș Ionescu a fost numit astăzi, la Iași, coordonatorul politic al Alternativei pentru Demnitate Națională (ADN) Pașcani. Anunțul a fost făcut de către fostul Europarlamentar Cătălin Ivan într-o postare pe Facebook. Atât Cătălin Ivan cât și Dragoș Ionescu au făcut parte din PSD.

„Ne bucurăm să vă anunțăm coordonatorul politic al ADN Pașcani, Dragos Ionescu! După multe lupte duse cu succes împreună în TSD, am decis împreună să luptăm pentru viitorul copiilor noștri, pentru un viitor mai bun pentru Pașcani, pentru Iași, pentru România! Bun venit în ADN, Dragoș!“, a precizat Cătălin Ivan.

Dragoș Ionescu a fost președinte al Organizației de Tineret Social Democrat (TSD). Acesta a ocupat preț de aproximativ un an de zile funcția de consilier local (iunie 2012 – septembrie 2013) demisionând mai apoi din motive personale. Acum, a preluat frâiele ADN Pașcani și până la alegerile locale se va contura un candidat din partea organizației pentru funcția de primar cât și candidați pentru Consiliu Local. Dacă se va respecta principiul politic, Dragoș Ionescu ar putea fi candidatul ADN pentru funcția de primar al municipiului Pașcani. Tot Dragoș Ionescu va răspunde de activitățile organizațiilor din celelalte comune arondate.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Liderul ADN Pașcani, Dragoș Ionescu, prezent la Adunarea Generală a Organizațiilor

Eveniment politic important pentru Organizația Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN). De câteva ore a început ...