Acasă » EVENIMENT » FOTO | Au început lucrările la Terenul multisport din satul Boureni – Moțca
pmp

FOTO | Au început lucrările la Terenul multisport din satul Boureni – Moțca

Veste bună mai ales pentru tinerii din comuna Moțca. Recent au început lucrările la un nou proiect dedicat mai ales tinerilor sau persoanelor care doresc să facă mișcare. Este vorba despre Terenul multisport din satul Boureni, comuna Moțca.
 „Ca să vedeți că sunt o persoană de cuvânt și ceea ce promit și fac, chiar dacă din cauze externe se mai ivesc întârzieri. Au început lucrările de la Terenul de sport cu gazon sintetic de la Școala Boureni, Comuna Moțca”, a precizat primarul Constantin Serioja Hobincă.
„Dăm startul unui nou proiect “Teren multisport” de la Școala din Satul Boureni, comuna Motca, județul Iași ce se va construi în colaborare cu Primaria comunei Moțca și Consiliul județean. Mulțumim Primăria comunei Moțca pentru încrederea acordată și sper cu drag să colaborăm și la următoarele proiecte ce le-ați vizat în comuna dvs: Parcuri de agrement cu locuri de joacă pentru copii și terenuri multisport”, a precizat într-o postare și reprezentantul firmei care se ocupă de realizarea proiectului.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...