Declarații Nicușor Dan:

Vreau să le mulțumesc mult bucureștenilor pentru spititul civic, pentru că s-au implicat pentru viitorul lor și ne-au dat încrederea lor, în ciuda campaniei murdare care s-a făcut împotriva noastră. Vreau  să le mulțumesc celor din PNL și USR-PLUS că au ascultat mesajul venit de la bucureșteni și au făcut parteneriatul pentru București,

Vreau să le mulțumesc voluntarilor, cei care au făcut împreună cu mine campaniile din 2012, 2016, 2020. Sunt mai bucuros de bucuria voastră decât de a mea. Vreau să le mulțumesc persoanelor publice care au garantat pentrru mine și celor care au donat dezinteresat pentru această campanie.

Bucureștenii sunt oameni care au reușit în afacerei, ăn mediul academic și cu ajutorul lor vom reuși ăn proiectul pe care ni-l propunem. Cu o administrație pe măsura capacitășilor lor, Bucureștiul nu poate decât să reușească, Bucureștiul nu poate fi condus în stilul Elena Ceaușescu. Știu că e greu, dar vreau să vă obișnuiți cu ideea  că Primăria este partenerul vostru.

La dorința alegătorilor am încheiat un parteneriat cu PNL și USR-PLUS și vă anunț că acest parteneriat va continua. Vreau să-i asigur pe cei ce nu ne-au votat că „Noul București” nu exclude pe nimeni. Fac apel la cei din secțiile de votare să fie vigilenți la numărătoare.