Acasă » REGIONAL » Iasi » FOTO | „Vizitati” de mascati dupa ce au furat mai multe bunuri din mai multe societati comerciale
pmp

FOTO | „Vizitati” de mascati dupa ce au furat mai multe bunuri din mai multe societati comerciale

Ieri, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava au efectuat 5 percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea de furturi din societăți comerciale. 4 persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale și polițiștilor din cadrul Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi, au efectuat 5 percheziții pe raza comunei Miroslava, la persoane bănuite de săvârșirea de furturi din societăți comerciale. 

Din cercetări a reieșit că, în perioada  februarie –aprilie a.c., persoanele bănuite ar fi participat la săvârșirea a 11 furturi din societăți comerciale situate pe raza comunelor Horlești, Voinești și Miroslava.

De asemenea, s-a stabilit că în noaptea de 24/25.04.2017, doi dintre aceștia ar fi comis trei furturi din societăţi comerciale situate pe raza comunei Lețcani.

În urmapercheziţiilor au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea faptelor (scule de construcţii, bani, telefoane mobile, o tabletă, un laptop etc.). La acțiuni au participat și lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași. În bazaprobatoriului administrat în cauză, 4 tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca la data de 26.04.2017 să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale. Cercetările continuăîn vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...