STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Iasi » Prins pe radarul politistilor conducand cu o viteza de 3 ori mai mare decat cea legala
pmp

Prins pe radarul politistilor conducand cu o viteza de 3 ori mai mare decat cea legala

La data de 31 mai a.c., poliţiştii rutieri au acţionat în municipiul Iaşi şi pe drumurile publice din judeţul nostru, pentru prevenirea vitezei excesive la volan şi opririlor neregulamentare. Astfel,poliţiştii au aplicat 158 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 40.000 lei, dintre care 27 pentru oprire neregulamentară, 10 pentru staţionare neregulamentară, 25 pentru viteză, iar restul pentru alte abateri. Poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere, dintre care 5 pentru viteză, 1 pentru alcool, iar 3 pentru depăşiri neregulamentare. Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare şi 2 plăcuţe înmatriculare.
Un tânăr, de 24 ani,  din mun. Iasi afost depistat în timp ce a oprit voluntar autoturismul pe str. Sf. Lazăr, în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”. Acesta a fost sancţionat cu amendă de 290 lei si 2 puncte penalizare, conform O.U.G.  nr. 195/2002. 
Un bărbat, de 40 ani, din jud. Neamţ, a condus un  autope DN 24, în afara localităţii Schitu Duca, cu viteza de 152 km/h control radar, limita de viteză pe acel sector de drum fiind de 50 km/h. În acel timp a efectuat o depăşire neregulamentară a două autoturisme. Conducătorul auto fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...