Acasă » REGIONAL » Moldova » Tanar injunghiat in abdomen de catre un amic. Grozavia a avut loc la terasa unui bar din Pascani

Tanar injunghiat in abdomen de catre un amic. Grozavia a avut loc la terasa unui bar din Pascani

Incidentul a avut loc in cursul serii de ieri, la terasa unui local din municipiul Pascani, intre un tanar de 23 ani si altul de 26 ani. Dupa ce s-au racorit cu diferite bauturi, cei doi au inceput sa discute in contradictoriu. Nervos ca nu se face inteles, tanarul de 23 ani a scos un cutit si a inceput sa-si ameninte camaradul. La un moment dat a infipt cutitul in victima iar mai apoi l-a aruncat. Martorii au sunat la 112 si au cerut sprijin. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean. Politistii l-au retinut pe agresor, fiind gasit si cutitul. Vicitma a fost transportata la Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta iar mai apoi l-au transportat la Iasi pentru ingrijiri de specialitate.

„Asteptam rezultatele de la Institutul de Medicina Legala Iasi (IML) pentru a sti daca in urma loviturii de cutit a fost pusa viata in pericol a victimei. Agresorul are 23 ani, este identificat si cercetat pentru fapta sa. S-a gasit si cutitul pe care tanarul l-a folosit. Totul s-a petrecut in urma unui conflict spontan intre cei doi. Inca se fac cercetari in acest caz”, a declarat purtatorul de cuvant de la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...