Acasă » REGIONAL » Iasi » VIDEO | Șoferiță prinsă de polițiști cu lumini roș-albastru neomologate montate pe un bolid

VIDEO | Șoferiță prinsă de polițiști cu lumini roș-albastru neomologate montate pe un bolid

 O femeie de 35 ani, din comuna Schitu Duca, a rămas fără permis și numere de înmatriculare după ce a fost prinsă de polițiști că avea instalat pe mașină lumini neomologate. Mai mult, aceasta s-a ales și cu o amendă usturătoare.

În grilajul din față a mașinii, șoferița își montase semnale luminoase asemănătoare autoturismelor de poliție, fapt interzis de lege. Ca urmare, agenții rutieri au sancționat-o conform legii.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au depistat o femeie care conducea un autoturism, pe drumul public, pe DN 24, dinspre Vaslui spre Iaşi având montate în grila faţă, lămpi cu lumină stroboscopică de culoare roşu-albastră, neomologate. Femeia, de 35 ani, din comuna Schitu Duca a fost sancţionată cu amendă în cuantum de 4.060 lei, iar ca măsură suplimentară i-a fost reţinut premisul de conducere pentru 90 de zile şi certificatul de înmatriculare. De asemenea, dispozitivele cu lumini neomologate au fost ridicate în vederea confiscării”, precizează reprezentanții IPJ Iași.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

DOC | Propuneri aduse la „Lista de investiții” a bugetului pășcănean de către consilierul local PMP Sorin Olariu. Iată ce proiecte vizează

Au început să fie făcute propuneri pentru „Lista de investiții” pe anul 2021 la Bugetul ...