Acasă » Administratie » 16 proiecte în dezbatere pentru consilierii locali din comuna Miroslovești. Iată ordinea de zi

16 proiecte în dezbatere pentru consilierii locali din comuna Miroslovești. Iată ordinea de zi

În cursul zilei de mâine, începând cu ora 12.00, Consiliul Local Miroslovești a fost convocat în ședință. Pe ordinea de zi se află 16 proiecte de hotărâre plus Diverse. Printre proiectele importante se numără cel privind organizarea și reorganizarea rețelei școlare de stat și particular de pe raza comunei sau aprobarea reprezentării comunei Miroslovești în instanțe de un avocat conform prevederilor legale. Acest ultim aspect este necesar din cauza numărului mare de dosare de pe rolul instanțelor.

Un alt proiecte important este cel privind aprobarea Strategiei anuale de achiziții publice a comunei dar și a Programului anual de achiziții publice. Tot în această ședință se vor stabili impozitele și taxele locale precum și a taxelor speciale pentru anul în curs. Aici, potrivit primarului Constantin Cojocaru, taxele și impozitele nu vor fi majorate ci actualizate, conform legii, cu inflația.

Aleșii locali vor dezbate și aproba tot în ședința de mâine și proiectul privind necesitatea și oportunitatea elaborării strategiei de dezvoltare locală pe anul 2021-2027 cât și necesitatea acestuia conform Legii. Printre altele, se vor lua decizii cu privire la achiziționarea unui tocător de crengi rezultate de la cetățenii din comună, achiziționarea unei cupe de șanț la Buldoexcavatorul deținut de primărie în vederea executării a unor lucrări gospodărești, achiziționarea unei Centrale termice pentru Școala Gimnazială din satul Soci, etc. Iată ordinea de zi integrală:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pașaportul Covid -19 pentru zborul cu avionul. Cum arată documentul

Companiile aeriene își doresc ca, din luna martie 2021, zborul cu avionul să fie posibil ...