Acasă » REGIONAL » Pascani » 30.000 lei pentru focul de artificii „Revelion 2018” la Pascani
pmp

30.000 lei pentru focul de artificii „Revelion 2018” la Pascani

 

Firma care se va ocupa in acesta an de focul de artificii pentru noaptea de Revelion va primi o suma de 30.000 lei fara TVA. Atat este dispusa Primaria sa cheltuie pentru cele 10 minute de artificii. In acest sens s-a postat un anunt prin care se cauta o societate specializata in astfel de servicii de pirotehnie.

 

Conform anuntului, nu orice firma poate sa depuna oferte in acest sens decat daca respecta o serie de criterii stabilite in caietul de sarcini. Ofertantii pot consulta documentatia pe site-ul primariei: www.primariapascani.ro sau pe SEAP. Va fi selectata oferta operatorului economic care are ”pretul cel mai scazut” pentru verificarea conformitatii. Ofertantul care a primit o astfel de notificare are obligatia de a transmite in termen de  2 zile, prin intermediul SEAP, acceptarea conditiilor impuse de Autoritatea Contractanta si documentele solicitate in anuntul de publicitate prin e –mail. Netransmiterea de catre operatorul economic al raspunsului in termenul solicitat, echivaleaza cu neacceptarea conditiilor impuse. In acest caz se va transmite notificare prin intermediul SEAP, operatorului economic clasat pe locul al II-lea conform descrierii de mai sus. In cazul in care oferta va fi neconforma, se va selecta oferta care ocupa locul urmator pentru verificarea conformitatii.

 

De precizat faptul ca si in acest an se va oferi celor prezenti in Piata din fata sediului Primariei Pascani cate o cupa de sampanie si un spectacol artistic sustinut de artistii locali.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...