Acasă » REGIONAL » Harlau » Zeci de apeluri prin 112 date ieri în județul Iași. Amenzi de peste 100.000 lei
pmp

Zeci de apeluri prin 112 date ieri în județul Iași. Amenzi de peste 100.000 lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii din județul Iași au fost implicați într-o serie acțiuni pentru a preveni și combate faptele antisociale. Potrivit raportului oficial, polițiștii au intervenit la peste 100 de solicitări ale cetățenilor și au constatat peste de fapte contravenționale.

La data de 20 mai a.c., forțele de ordine din Iași au organizat acțiuni cu scopul protejării comunității și menținerii ordinii publice. Aceste acțiuni s-au desfășurat în diferite zone ale județului, unde erau semnalate situații care necesitau intervenția promptă a autorităților.

„Polițiștii au intervenit la peste 100 de solicitări ale cetățenilor și au constatat peste 300 de fapte contravenționale. La data de 20 mai a.c., polițiștii au acționat, la nivelul județului Iași, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 3 acțiuni și au intervenit la 106 evenimente, dintre care 88 au fost sesizate de către cetățeni prin 112.
Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 315 sancțiuni contravenționale, în valoare de 109.535 de lei.
Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței rutiere, fiind scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 21 de conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.
De asemenea, au fost oprite din a circula 12 autovehicule care nu prezentau siguranță pe drumurile publice. Astfel, certificatele de înmatriculare ale celor 12 autovehicule au fost retrase până la remedierea problemelor constatate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...