Acasă » EVENIMENT » A intrat în locuința unei familii din Târgu Frumos și a furat bijuterii și un laptop. Acum este cercetat penal

A intrat în locuința unei familii din Târgu Frumos și a furat bijuterii și un laptop. Acum este cercetat penal

Un tânăr din orașul Târgu Frumos a fost prins de polițiști după ce a pătruns în locuința unei familii și a furat mai multe bunuri. Din cercetările efectuate de polițiști rezultă că au fost sustrase bunuri materiale precum bijuterii și un laptop. În urma faptei a fost reținut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat procurorilor cu propuneri legale.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tg. Frumos au identificat un tânăr, de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 25/26 iunie a.c., acesta ar fi sustras bijuterii și un laptop din locuința unei rude din orașul Tg. Frumos.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. La data de 06 iulie a.c., acesta va fi prezentat unității de parchet competente cu propuneri legale. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...