Acasă » REGIONAL » Pascani » A intrat intr-o locuinta din Pascani si a furat bunuri crezand ca nu va fi prins. Acum se afla pe mana procurorilor
pmp

A intrat intr-o locuinta din Pascani si a furat bunuri crezand ca nu va fi prins. Acum se afla pe mana procurorilor

In cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au acţionat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe, dependinţe şi anexe gospodăreşti, cît şi pentru identificarea şi cercetarea persoanelor bănuite de comiterea unor astfel de fapte. 

Au fost legitimate 7 persoane, fiind conduse la sediul poliţiei pentru verificări 3 persoane. Spre exemplu, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal întocmit pentru furt din locuinţă, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Astfel, un bărbat de 40 ani este bănuit că la data de 4 aprilie a.c. ar fi sustras din locuinţa unei persoane din municipiul Paşcani 1.600 Euro. Întrucât părţile s-au împăcat, dosarul penal va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propunere procedurală.

 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Parcul industrial Pașcani, la intersecția autostrăzilor A7 și A8, va fi proiectat de grupului Goldbach

Proiectarea parcului industrial de la Pașcani ar putea începe în toamna acestui an. Administrația județeană ...