Acasă » REGIONAL » Pascani » A IX – a editie a evenimentului „Zilele Municipiului Pascani” a luat sfarsit. Pascanenii nu au fost prea incantati de artisti
pmp

A IX – a editie a evenimentului „Zilele Municipiului Pascani” a luat sfarsit. Pascanenii nu au fost prea incantati de artisti

O noua editie a Zilelor Municipiului Pascani a luat sfarsit. Reporterii de la Jurnalul Regional au stat de vorba cu mai multe persoane prezente la eveniment si au incercat sa afle parerea cetatenilor cu privire la artistii care au concertat in cele trei zile de sarbatoare. Marea majoritate a celor prezenti nu s-au aratat a fi prea incantati de artisti.

Printre vedetele apreciate de pascaneni au fost: Mihai Ciobanu si Nicolae Furdui Iancu, Tudor Chirila – VAMA si Mihaela Gurau. Nici prezentatorul evenimentului Dan Negru nu a fost pe placul multora. Oamenii au spus ca se asteptau ca vedeta de televiziune sa faca atmosfera.

De mentionat faptul ca in prima zi de sarbatoare, vineri, pe scena amenajata la Clubul Sportiv Municipal Pascani au urcat artistii locali, Fanfara Fratii Lucan si Irina Rimes. Sambata au incantat publicul vedetele: Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Mihai Ciobanu, Deep Central, Tudor Chirila si Vama iar duminica: Mihaela Gurau, Nicoleta Voicu, Compact si Stefan Banica Jr. Evenimentul s-a incheiat cu un foc de artificii.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...