Acasă » REGIONAL » Harlau » A plecat încătușat din Primărie
pmp

A plecat încătușat din Primărie

Un bărbat a ieșit încătușat din sediul Primăriei Scobinți după ce a amenințat că omoară funcționarii publici. Ba mai mult, acesta a lovit și oamenii legii veniți la fața locului pentru a aplana conflictul. Martorii spun că nu este primul scandal făcut de sătean ci aproape de fiecare dată când se îmbată vine și adresează injurii și amenință. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

 Scandal ca la ușa cortului la Primăria din Scobinți. În această dimineță, Gheorghe Olaru în vârstă de 46 ani s-a îmbătata bine și a intrat pe ușa sediului unde a luat la înjurat pe toți cei care i-a văzut în fața ochilor. De amenințări cu moarte nu au scăpat nici cei din conducerea comunei, chiar dacă primarul Gheorghe Hrițcu nu se afla la sediu ci la Iași, la Consiliu Județean.

Funcționarii publici au chemat la fața locului polițiștii pentru ca scandalul să fie aplanat. Bărbatul însă nu s-a oprit aici. Se pare că ar fi lovit și oamenii legii.

Săteanul fost încătușat și dus la sediu Poliției din Scobinți pentru a fi liniștit, acolo unde i s-a dat și o amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice dar și pentru ultraj cu 900 de lei.

Din informații se pare că bărbatul este căsătorit și are copii. Nu este beneficiar de ajutor social pentru că are pământ însă este cunoscut cu probleme psihice.

Menționăm că polițistul care l-a încătușat pe scandalagiu este angajat din sursă externă, anul trecut. Are 25 de ani și se numește Petru Alexandru Bolboros fiind numit adjunctul șefului de Poliție Scobinți.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...