Acasă » REGIONAL » Moldova » Accident rutier la ieșirea din Pașcani spre Gâștești. Consilierii locali cer sensuri giratorii în zonă
thomplast

Accident rutier la ieșirea din Pașcani spre Gâștești. Consilierii locali cer sensuri giratorii în zonă

În urmă cu aproximativ o oră, la ieșirea din Pașcani spre suburbia Gâștești a avut loc un nou accident rutier. Șoferul unui autoturism marca Logan, care se afla pe un drum lateral, nu a acordat prioritate unei mașini marca BMW care se deplasa regulamentar și s-au ciocnit. Din accidentul rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor și bineînțeles avarierea celor două auto implicate în accident. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță din Pașcani care au transportat victimele la spital. Cei de la poliția rutieră efectuează cercetări în vederea stabilirii modului în care s-a produs evenimentul.

Precizăm faptul că în ședința ordinară de astăzi, consilierul local PMP, Sorin Olariu a cerut conducerii administrației locale să aibe în vederea amplasarea unui sens giratoriu la intersecția de la Kaufland cu strada Moldovei pentru că în zonă au avut loc cele mai multe evenimente rutiere (vezi VIDEO). Ideea a fost susținută și de către penelistul Constantin Nemțanu sau Marius Pintilie. Acesta din urmă a mai spus că ar fi necesar să se facă un sens giratoriu și la intersecția suburbiei Boșteni cu str. Moldovei iar astfel traficul s-ar mai fluidiza în zonă prin reducerea vitezei. Gabriela Nedelcu, viceprimarul Municipiului Pașcani, a răspuns faptul că se are în vedere situația circulației rutiere din zonă dar nu poate pune peste noapte sensuri giratorii fără a avea o documentație cu aprobări în acest sens sau un proiect. Ca urmare șoferii trebuie să fie atenți în continuare atunci când intră în intersecțiile din zonă.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Acțiuni în instanță pentru cei prinși că ocupă ilegal domeniul public | VIDEO

Raportul întocmit de Poliția Locală cu privire la cei identificați că ocupă domeniul public fără ...