Acasă » REGIONAL » Pascani » Accident rutier pe strada Moldovei din Pascani. Un motociclist a fost proiectat intr-un panou

Accident rutier pe strada Moldovei din Pascani. Un motociclist a fost proiectat intr-un panou

Neatentia si mai ales neacordarea de prioritate este principala cauza a evenimentelor rutiere. Un tanar de 29 de ani, domiciliat in orasul Podu Iloaie, a suferit in urma cu aproximativ o ora un accident. Acesta se deplasa cu motocicleta pe strada Moldovei, dinspre semafoare spre suburbia Gastesti. La un moment dar, tanarul nu a respectat legislatia si s-a angajat in depasirea mai multor masini. In acel moment a fost acrosat de catre un autoturism condus de un pascanean de 40 ani.

 

„Un tanar de 29 ani, din orasul Podu Iloaiei, care conducea o motocicleta pe strada Moldovei din Pascani, s-a angajat intr-o depasire neregulamentara. In acel moment, a intrat in coleziune cu un autoturism care se afla in fata sa si era angajat pentru efectuarea virajului la stanga, pe o straduta. In urma coleziunii motociclistul a fost proiectat intr-un indicator rutier si apoi in afara partii carosabilului. Tanarul de pe motocicleta a fost transportat la spital. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa iar cercetarile continua”, au declarat pentru jurnalulregional.ro, cei de la Biroul de relatii cu presa IPJ Iasi.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ANM anunţă o schimbare radicală în vreme în România. Temperaturi neobişnuite începând de miercuri

Meteorologii avertizează asupra unei schimbări semnificative ale vremii în România, cu temperaturi care vor depăși ...