Acasă » REGIONAL » Moldova » Achiziție directă pentru amenajarea cimitirului municipal din Pașcani. Primăria pregătește alte achiziții aflate în derulare

Achiziție directă pentru amenajarea cimitirului municipal din Pașcani. Primăria pregătește alte achiziții aflate în derulare

Speranțe noi pentru cimitirul „neputinței”. După ani de zile de tergiversări, conducerea municipalității anunță faptul că a fost încheiată achiziția directă pentru proiectarea tehnică a obiectivului. De asemenea, aceștia prezintă într-un comunicat și alte achiziții aflate în derulare pentru diferite lucrări publice.

„A fost incheiata achizitia directa pentru investitia: Proiectare tehnică – pentru obiectivul ”Amenajare cimitir in municipiul Pascani, judetul Iasi”, valoarea estimată fără TVA fiind de 132.000 lei fara TVA.
Anunțăm faptul că saptamana viitoare se va incheia contractul de intocmire a proiectului tehnic, valoarea licitata fiind de 120.067,07 lei fara TVA, cu termene de executie servicii de proiectare 2 luni.
Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea si modernizarea infrastructurii unui nou cimitir in Municipiul Pascani prin:
– Amenajarea unui nou cimitir in cadrul Municipiului Pascani;
– Realizarea de locuri de parcare in zona studiata;
– Asigurarea conditiilor de igiena, sanatate si confort pentru populatia din zona limitrofa.

Alte proiecte în derulare

❗️Proiectare si executie – ” Reamenajare Piata , str. Ceferistilor nr. 4, municipiul Pascani, judetul Iasi”. Procedura de achizitie publica a fost lansata , iar termenul de depunere este pe 19.08.2020.

❗️Proiectare si executie -“Terenuri de sport in Municipiul Pascani “. Valoarea investitiei este de 1.335.783,89 ron fara TVA. Se intocmeste documentatia pentru a scoate la licitatie.

❗️Proiectare si executie -” Amenajare parc de joaca pentru copii , str. Izvoarelor, mun. Pascani”. Se intocmeste documentatia pentru a scoate la licitatie.

❗️Elaborare D.A.L.I. – pentru obiectivul ”Modernizare/reabilitare strazi in municipiul Pascani, judetul Iasi”. Se intocmeste documentatia pentru a scoate la licitatie”, precizează reprezentanții Primăriei Pașcani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

DOC | Propuneri aduse la „Lista de investiții” a bugetului pășcănean de către consilierul local PMP Sorin Olariu. Iată ce proiecte vizează

Au început să fie făcute propuneri pentru „Lista de investiții” pe anul 2021 la Bugetul ...