Acasă » REGIONAL » Moldova » Acord de principiu pentru înființarea unui sens giratoriu provizoriu la Kaufland
nomad

Acord de principiu pentru înființarea unui sens giratoriu provizoriu la Kaufland

Comisia Tehnică de Organizare a Circulației în Municipiul Pașcani a stabilit în ședința de astăzi că este necesar înființarea unui sens giratoriu la intersecția din apropierea magazinului Kaufland. Membrii Comisiei au pus în discuție solicitarea consilierului local PMP, Sorin Olariu privind sensul giratoriu deși propunerile acestuia nu au fost introduse pe convocator. Viceprimarul Gabriela Nedelcu a precizat faptul că nu depinde doar de administrația locală realizarea unor astfel de sensuri. Chiar și așa, demersuri în acest sens sunt făcute în ritm de melc. Spre exemplu, sensul giratoriu provizoriu din intersecția fostului magazin Minimax stă neamenajat de câțiva ani.

“Conducerea Municipiului Pașcani dorește înființarea de sensuri giratorii acolo unde se impune pe raza localității mai ales că în acest fel va fi fluidizat traficul rutier, iar siguranța cetățenilor este importantă pentru noi. Trebuie să știți că nu depinde doar de noi, administrație locală, să fie amenajat acest loc, ci trebuie o serie de acorduri și consultări din partea specialiștilor în domeniul”, a declarat viceprimarul Gabriela Nedelcu într-o postare pe Facebook.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

  1. Va salut! Principiu! Mai ganditi-va! Sensul giratoriu exista intr-o intersectie… In care sa-l puneti? Ce-i ce ies din proprietati pierd orice prioritate.. Iesirea din parcarea Kauflandului este strada? Poate trebuie schimbate legile!?!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Malul lacului Peștișorul, în consolidare. Începe reabilitarea bazinului

Lacul Peștișorul intră în consolidare. Conducerea Primăriei a anunțat faptul că prin Serviciul de Gospodărie ...