Acasă » REGIONAL » Pascani » Actiune pe linie rutiera. Soferi sanctionati de politisti
pmp

Actiune pe linie rutiera. Soferi sanctionati de politisti

La data de  1 iulie a.c.,   în intervalul orar 08.00-22.00, poliţiştii rutieri au desfăşurat o serie de acţiuni pentru prevenirea principalelor cauze de producere a accidentelor rutiere pe drumurile publice  precum: excesul de viteză, depăşirile neregulamentare şi traversările prin loc nepermis. S-a acţionat cu aparatura radar din dotare.

Poliţiştii rutieri de la Iaşi, Paşcani, Hîrlău, Targu Frumos şi nu numai au aplicat 161 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 44.805 lei, dintre care 57 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru depăşire neregulamentară, 2 pentru abateri săvârşite de pietoni, iar restul pentru alte abateri. Aceştia au reţinut 9 permise de conducere, dintre care 6 pentru viteză. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. Spre exemplu, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Botoşani a condus un autoturism pe DE 583, în afara localităţii Sârca, cu viteza de 105 km/h control radar, pe un sector de drum limitat la 50 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.305 lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.
Un tânăr, de 22 ani, din Bârlad, judetul Vaslui, a condus un  auto pe şoseaua Bucium cu viteza de 88 km/h, limita de viteză pe acel sector de drum fiind de 40 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...